EN
info@licom.be +32 (0)50 45 78 00
Terug naar overzicht

Flex - en homeworking

We worden met z’n allen steeds mobieler en willen locatie-onafhankelijk kunnen werken.

Dankzij onze Alcatel Lucent IP telefonie oplossingen wordt dit realiteit. Of u nu thuis, onderweg, in het buitenland of op kantoor werkt ...

Wij zorgen ervoor dat u steeds over de faciliteiten beschikt die u nodig heeft, indien u dat wenst, aangevuld met videoconferencing. Zo kan u in alle vrijheid zelf de beslissing nemen om eender waar te werken.

Zelf uw bereikbaarheid bepalen

Bereikbaar zijn is belangrijk, dat weten we na 20 jaar als geen ander. Niet bereikbaar zijn is echter even belangrijk. Er zijn nog steeds momenten waar u liever ongestoord wenst te zijn. We zorgen ervoor dat u hier zélf controle over hebt. Makkelijk toch?

Deze organisaties doen het al:

Madsen

Bij Madsen centraliseerden we alle internet en telefoonlijnen van meerdere vestigingen. Ook zij communiceren nu efficiënter en voordeliger via een hosted telefoonoplossing.

"Met onze behoeften en een beperkt aantal toestellen over meerdere vestigingen, is Cloud - of Hosted - telefonie, de ideale oplossing.  We weten nu waarvoor we betalen. Het beheer van de hosted telefooncentrale doe ik zelf via een webinterface. Via dit online platform, heb ik volledige controle over de werking van onze telefonie. Een overzicht van alle oproepen of het instellen van een antwoordapparaat. Het kan nu allemaal zonder onnodige verplaatsingen."

Raes Autogroep

RAES Autogroep is een Brugs familiebedrijf dat zich richt op de automerken Volkswagen, Audi, Skoda en Seat. De afgelopen 30 jaar breidde de groep uit van één autogarage naar zes verschillende sites, waaronder een eigen carrosserie filiaal. Er zijn ondertussen ook meer dan 85 werknemers. Op vlak van communicatie bleef de innovatie echter nog sterk achter volgens Nico Raes, zaakvoerder bij RAES Autogroep.

Ook bellen zonder grenzen?