EN
info@licom.be +32 (0)50 45 78 00
Terug naar overzicht

Engi Talents (Mides)

Het Roeselaars bedrijf Mides is gespecialiseerd in het outsourcen van ingenieursprofielen voor projectmanagement. Hun meer dan 200 projectingenieurs zorgen voor technische ondersteuning bij bedrijven over het ganse land.

Kwalitatief werk afleveren is daarbij een dagelijks streefdoel.

Om dat doel optimaal te ondersteunen werden alle sites (Roeselare, Geel, Hasselt en Roermond (NL)) gekoppeld op één Panasonic VoIP omgeving (KX-NSX1000). Alle sites werken dus op hetzelfde platform.  

Naast het vereenvoudigde beheer, zorgt deze koppeling ook voor een vlekkeloze communicatie over alle sites heen. Bovendien beschikken de medewerkers over een flexdeskfunctie waardoor men vanop eender welk locatie kan inloggen en aldus eender waar kan werken.

Daarnaast wordt gebruik gemaakt van de Unified Communications applicatie, Go Connect waardoor iedereen snel elkaars beschikbaarheid kan zien, ook tussen de sites heen. Zo is het voor iedereen makkelijk om een projectstatus op te vragen bij een collega en zo de efficiëntie te verhogen.

Al sinds de oprichting in 1995 doet Mides een beroep op de expertise van Licom om de groei van hun organisatie mee in goede banen te leiden.

https://www.engitalents.com/