EN
info@licom.be +32 (0)50 45 78 00
Terug naar overzicht

Plus Home Services

Plus Home Services is een dienstencheque bedrijf met 58 kantoren verspreid over het ganse land. Ze staan in voor poetshulp via het principe van de dienstencheques. Door lokaal te werken per regio wil deze organisatie dicht bij hun klanten staan. Telefonie is voor deze organisatie aldus zeer belangrijk.

Om dit ganse gebeuren in goede banen te leiden werd gekozen voor een Panasonic VoIP omgeving opgesteld in een data center als Private Cloud. Hierdoor behoudt deze organisatie zelf controle over hun ganse telefonie gebeuren en kunnen zij zelf de telefonie in bijkomende kantoren opzetten. Het platform werd redundant opgesteld, dit zowel qua connectiviteit als qua hardware. Hierdoor is de continuïteit steeds verzekerd.

In totaal zijn een 200 administratieve medewerkers voorzien van een IP toestel, zij kunnen, door eenvoudig in of uit te loggen, volledig locatie-onafhankelijk werken. Hierdoor is een uitwisseling van medewerkers over de kantoren heen makkelijk te realiseren, zonder technische ingrepen.

De medewerkers gebruiken daarnaast de GoConnect Unified Communications applicatie waardoor ze snel collega’s over de sites heen kunnen bereiken en hun status zien.