info@licom.be +32 (0)50 45 78 00
Terug naar overzicht

Unified communications & contactcenter oplossingen

Met Unified Communications projecteert u de mogelijkheden van uw telefoniesysteem - op een gebruiksvriendelijke manier - naar uw PC. U stuurt uw telefonie met andere woorden aan via uw computerscherm.

Belangrijkste kenmerken van zo'n UC-oplossing

Presence:

U krijgt continu een mooi overzicht van alle gebruikers binnen en buiten uw organisatie en ziet onmiddellijk hun beschikbaarheidsstatus (beschikbaar, in meeting, werkt op locatie …) Zo kan u steeds snel en efficiënt communiceren.

Integratie van uw CRM of ERP systeem:

Dankzij deze integratie kan u makkelijk vanuit uw eigen CRM of ERP systeem een nummer bellen én krijgt u automatisch een identificatie van de beller te zien die gegenereerd wordt vanuit uw eigen database. Zo geeft u uw klanten een persoonlijk onthaal en kan u, zonder veel zoekwerk, de nodige data raadplegen om uw correspondent van dienst te zijn.

Koppeling met Microsoft Teams:

MS Teams, de teamsamenwerkingstool van Microsoft, is inmiddels in heel wat organisaties ingeburgerd. Het koppelen van deze tool aan uw telefonie omgeving heeft als voordeel dat u uw vertrouwde MS Teams omgeving kan gebruiken als standard UC tool.

Een contactcenter, iets voor u?

Zonder dat u het beseft beschikt ook ùw organisatie waarschijnlijk over een soort van contactcenter. Elke telefonische oproep is belangrijk en dient zo snel mogelijk bij de verantwoordelijke te geraken.

De Panasonic systemen beschikken standard over een resem contactcentermogelijkheden die voor menig bedrijven reeds voldoende zijn. Denk daarbij aan welkomstboodschappen, keuzemenu’s, routeren op basis van inkomende nummering …

Betaalbare professionele oplossingen

Wenst u agent en supervisor-rollen toe te kennen aan uw medewerkers, in real-time analyses te ontvangen van inkomende en uitgaande gesprekken of werken met zelf ontworpen belscripts? Dan kunt u beroep doen op onze contactcenter oplossing van Fidelity. Deze betaalbare software bestaat zowel in een Cloud, als in een on-premise oplossing en moet qua functionaliteiten niet onderdoen voor oplossingen van grote marktspelers.

Deze organisaties doen het al:

BOSS Paints

Het Waregemse bedrijf BOSS Paints is al sinds 1945 actief in de productie van verf en telt ondertussen 270 medewerkers.  Jaarlijks produceren ze meer dan 3 miljoen liter verf, dit zowel voor de professional als voor particulieren. Deze laatste groep wordt voornamelijk bereikt via de welgekende Colora winkelketen (60 shops).

Ook genieten van alles wat deze oplossingen te bieden hebben?