EN
info@licom.be +32 (0)50 45 78 00
Terug naar overzicht

Klaar voor de ANYWHERE & EVERYWHERE era?

De impact van de pandemie op bedrijven valt niet te ontkennen. Bedrijven en organisaties uit alle sectoren, hebben zich snel moeten aanpassen om de bedrijfscontinuïteit te garanderen.

Studies suggereren dat werken op afstand al in de lift zat voor de pandemie. Zo’n 55% van de bedrijven beschikte toen over technologieën die enige vorm van thuiswerken mogelijk maakten.

Hoewel de helft van de bedrijven dus al beschikte over de juiste tools, had de grote meerderheid geen flauw idee wat ermee te doen.

Vandaag is dat anders, 95% van de bedrijven behandeld onderwerpen als beveiliging, connectiviteit en samenwerking prioritair.

Hou uw teams betrokken en verbonden!

Tegelijkertijd eindigde de tijd waarin medewerkers elke dag naar kantoor pendelden, abrupt tijdens de eerste lockdown. De veiligheid van medewerkers en bezoekers stond plots boven alles en een traditionele kantooromgeving kon de nodige bescherming niet bieden

2020 versnelde de behoefte van organisaties om hun personeel op verschillende locaties in te zetten, van kantoor tot thuis. Tijdens deze gedwongen digitale transformatie, toonden werknemers aan dat er, ook op locatie, efficiënt gewerkt kon worden.

In deze omgeving speelt communicatie een missiekritieke rol. Mensen moeten een veelvoud aan bedrijfsactiviteiten kunnen uitvoeren, en tegelijk interactiemomenten met collega’s, leveranciers en klanten opnieuw vormgeven.

Eindeloze oplossingen, voor iedereen

Hoewel een toegang tot betrouwbare en efficiënte communicatietool essentieel is voor iedereen, moeten bedrijfsleiders onthouden dat elke werknemer unieke vereisten heeft voor zijn of haar werkomgeving.

Om een goed gebruikers profiel op te stellen moet u bijvoorbeeld nadenken over de tijd die iemand besteedt aan zijn of haar bureau, de apparaten die hij of zij gebruikt om taken uit te voeren, het aantal en soort interacties met klanten en de nodige toegang tot bedrijfsdatabases. 

Wij helpen we u graag richting een nieuw tijdperk waarin uw kantoor mobieler is dan ooit. Samen creëren we een telefonie- en communicatie oplossing op maat van uw onderneming! 

Laat ons toe u te adviseren!