EN
info@licom.be +32 (0)50 45 78 00

Licom, uw telecom integrator met 25 jaar ervaring!

Bij Licom helpen wij middelgrote en grote organisaties, op een professionele manier, een efficiënte telecom infrastructuur uit te bouwen, in functie van hun noden.

Dit doen we aan de hand van:

  • Een partnership met Alcatel-Lucent Enterprise
  • Een eerlijk advies en professionele aanpak
  • Het aanbieden van de full scope aan oplossingen en ons niet te beperken tot één technologie
  • Een continue investering in nieuwe technologieën en het delen van deze kennis met onze klanten
  • Een streven naar een samenwerking op lange termijn
Schakel onze hulp in!

Ontdek Licom's eigen providerdienst

Werken bij Licom?

Rainbow HUB

Vereenvoudig uw communicatie, optimaliseer uw services & verhoog uw responsiviteit met onze nieuwe Cloudtelefonie oplossing!

U wenst uw telefonie te koppelen met MS Teams?

Met een moderne telefonie opzet kunt u veel meer dan bellen alleen. Vooral qua gebruiksgemak en integraties vond de laatste jaren een ware revolutie plaats.

Ontdek meer over ons

Enkele referenties

BOSS Paints

Het Waregemse bedrijf BOSS Paints is al sinds 1945 actief in de productie van verf en telt ondertussen 270 medewerkers.  Jaarlijks produceren ze meer dan 3 miljoen liter verf, dit zowel voor de professional als voor particulieren. Deze laatste groep wordt voornamelijk bereikt via de welgekende Colora winkelketen (60 shops).

Antargaz

Antargaz (onderdeel van UGI-groep) is één van de belangrijkste leveranciers van aardgas en elektriciteit in de Benelux. Hun kantoren in Diegem, Gent, Luxemburg en Nijmegen (NL) bedienen zowel particulieren als professionelen. 

Alle kantoren werden onderling gekoppeld aan de hand van een VoIP oplossing waarbij specifiek rekening gehouden werd met de redundantie van de verschillende sites. 

Aldi

De Aldi-groep is één van de grootste voedingsdistributeurs van Europa. Om die verdeling in goede banen te leiden vertrouwt Aldi haar telefonie al meer dan 15 jaar toe aan Licom.

aldi.be

Mitsubishi Chemical Advanced Materials (Quadrant)

Dit project is op vandaag zowat ons paradepaardje. Mitsubishi Chemicals is een Multinational met vestigingen in 54 landen en is in zowat elke sector actief met het fabriceren van plastiek- en composietmaterialen.

MCAM

Hulp nodig met uw telecom?