info@licom.be +32 (0)50 45 78 00

NUBES VoIP by Licom

Ontdek hoe Licom, samen met Panasonic, 20 jaar ervaring koppelde tot een performante cloudoplossing. 

U wenst uw telefonie te koppelen met MS Teams?

Met een moderne telefonie opzet kunt u veel meer dan bellen alleen. Vooral qua gebruiksgemak en integraties vond de laatste jaren een ware revolutie plaats.

Videoconferencing, iets voor u?

Vergaderruimtes bestaan in alle maten en vormen, van kleine huddle rooms tot grote auditoria. Elke maat of vorm vraagt om een oplossing die volledig aangepast is aan uw noden en wensen.

getImageInfo('logo')->title;?>

Licom, uw telecompartner met meer dan 20 jaar ervaring!

Bij Licom helpen wij middelgrote en grote organisaties, op een professionele manier, een efficiënte telecom infrastructuur uit te bouwen, in functie van hun noden.

Dit doen we aan de hand van:

  • een eerlijk advies en professionele aanpak
  • het aanbieden van de full scope aan oplossingen en ons niet te beperken tot één technologie
  • een continue investering in nieuwe technologieën en het delen van deze kennis met onze klanten
  • een streven naar een samenwerking op lange termijn
Schakel onze hulp in!
Ontdek meer over ons

Enkele referenties

Raes Autogroep

RAES Autogroep is een Brugs familiebedrijf dat zich richt op de automerken Volkswagen, Audi, Skoda en Seat. De afgelopen 30 jaar breidde de groep uit van één autogarage naar zes verschillende sites, waaronder een eigen carrosserie filiaal. Er zijn ondertussen ook meer dan 85 werknemers. Op vlak van communicatie bleef de innovatie echter nog sterk achter volgens Nico Raes, zaakvoerder bij RAES Autogroep.

Stad Ronse - Eenvoud in complexiteit

Licom verbond in Ronse, 270 stadsmedewerkers, verspreid over 16 sites met een Panasonic KX-NSX1000 VoIP platform.

 Enkele voordelen?

  • In alle eenvoud met elkaar communiceren via Unified Communicationssoftware.
  • Kostenbesparend werken door het centraliseren van de lijnen.
  • Redundante opstelling zodat stadsdiensten altijd bereikbaar blijven.

BOSS Paints

Het Waregemse bedrijf BOSS Paints is al sinds 1945 actief in de productie van verf en telt ondertussen 270 medewerkers.  Jaarlijks produceren ze meer dan 3 miljoen liter verf, dit zowel voor de professional als voor particulieren. Deze laatste groep wordt voornamelijk bereikt via de welgekende Colora winkelketen (60 shops).

Antargaz

Antargaz (onderdeel van UGI-groep) is één van de belangrijkste leveranciers van aardgas en elektriciteit in de Benelux. Hun kantoren in Diegem, Gent, Luxemburg en Nijmegen (NL) bedienen zowel particulieren als professionelen. 

Alle kantoren werden onderling gekoppeld aan de hand van een Panasonic VoIP oplossing waarbij specifiek rekening gehouden werd met de redundantie van de verschillende sites. 

Plopsa

Plopsa (de themeparkdivisie van Studio 100), beschikt over meerdere recreatieparken in België, Nederland en Polen. In Plopsaland De Panne kunnen ze jaarlijks op meer dan 1 miljoen bezoekers rekenen.

Pleegzorg West-Vlaanderen

Pleegzorg West-Vlaanderen organiseert een gepaste thuisomgeving voor iedereen die niet (meer) thuis kan wonen of zelf geen thuis kan realiseren. De organisatie doet dit vanuit 7 vestigingen verspreid in West Vlaanderen.

Om de communicatie tussen hun 7 West-Vlaamse vestigingen met 125 kantoormedewerkers in goede banen te leiden werd vertrouwd op het advies en de expertise van Licom. Na een grondige studie van de behoeftes en noden, werd uiteindelijk gekozen voor een Panasonic KX-NSX1000 VoIP centrale, opgesteld in een Private Cloud scenario.

Crivits & Persyn

Crivits & Persyn, een Brugs advocatenkantoor met een 40-tal medewerkers, is al jaren een vaste waarde in de juridische wereld.  

Het kantoor staat voor kwalitatief juridisch maatwerk met een persoonlijke, resultaatgerichte aanpak en heldere communicatie. 

Iets wat ze van hun partners ook verwachten.  Om hun communicatie met de cliënten in goede banen te leiden werd aldus beroep gedaan op de expertise van Licom. 

Plopsa Logo

Hulp nodig met uw telecom?