EN
info@licom.be +32 (0)50 45 78 00

Wij zijn collectief gesloten van maandag 22 juli t.e.m. zondag 4 augustus. Voor dringende zaken zijn we bereikbaar via 050 45 78 00 of support@licom.be.

Bij Licom helpen we organisaties in de migratie naar een modern communicatie platform.

Dit doen we aan de hand van:

  • Sterke partnerships met Alcatel Lucent Enterprise, Wildix én Microsoft (voor Teams)
  • High End oplossingen voor Unified Communications, VoIP, Cloud telefonie én/of On Premise
  • Een eerlijk advies en professionele aanpak
  • Het aanbieden van de full scope aan oplossingen en ons niet te beperken tot één technologie
  • Een continue investering in nieuwe technologieën en het delen van deze kennis met onze klanten
  • Een streven naar een samenwerking op lange termijn
Schakel onze hulp in!

Ontdek Licom's eigen providerdienst

Werken bij Licom?

U wenst uw telefonie te koppelen met MS Teams?

Met een moderne telefonie opzet kunt u veel meer dan bellen alleen. Vooral qua gebruiksgemak en integraties vond de laatste jaren een ware revolutie plaats.

Ontdek meer over ons

Enkele referenties

BOSS Paints

Het Waregemse bedrijf BOSS Paints is al sinds 1945 actief in de productie van verf en telt ondertussen 270 medewerkers.  Jaarlijks produceren ze meer dan 3 miljoen liter verf, dit zowel voor de professional als voor particulieren. Deze laatste groep wordt voornamelijk bereikt via de welgekende Colora winkelketen (60 shops).

Antargaz

Antargaz (onderdeel van UGI-groep) is één van de belangrijkste leveranciers van aardgas en elektriciteit in de Benelux. Hun kantoren in Diegem, Gent, Luxemburg en Nijmegen (NL) bedienen zowel particulieren als professionelen. 

Alle kantoren werden onderling gekoppeld aan de hand van een VoIP oplossing waarbij specifiek rekening gehouden werd met de redundantie van de verschillende sites. 

Aldi

De Aldi-groep is één van de grootste voedingsdistributeurs van Europa. Om die verdeling in goede banen te leiden vertrouwt Aldi haar telefonie al meer dan 15 jaar toe aan Licom.

aldi.be

Mitsubishi Chemical Advanced Materials (Quadrant)

Dit project is op vandaag zowat ons paradepaardje. Mitsubishi Chemicals is een Multinational met vestigingen in 54 landen en is in zowat elke sector actief met het fabriceren van plastiek- en composietmaterialen.

MCAM

Hulp nodig met uw telecom?