EN
info@licom.be +32 (0)50 45 78 00
Terug naar overzicht

BOSS Paints

Het Waregemse bedrijf BOSS Paints is al sinds 1945 actief in de productie van verf en telt ondertussen 270 medewerkers.  Jaarlijks produceren ze meer dan 3 miljoen liter verf, dit zowel voor de professional als voor particulieren. Deze laatste groep wordt voornamelijk bereikt via de welgekende Colora winkelketen (60 shops).

Contactcenter
Bij Boss Paints komt dagelijks een groot aantal oproepen binnen van professionals die op zoek zijn naar het juiste verfadvies. Om deze doelgroep efficiënt te woord te kunnen staan werd, na een grondige analyse gekozen, ervoor gekozen om de Fidelity-software van Jusan te implementeren.

De gebruiksvriendelijkheid en de mogelijkheid tot eigen beheer waren de doorslaggevende troeven voor de verantwoordelijke van het contactcenter. Zelf routeringen aanpassen, scripts uitschrijven en agenten toevoegen zijn allemaal zaken die een meerwaarde betekenen tijdens het uitvoeren van hun dagelijkse taken.

Unified Communications
Naast de contactcenteroplossing werd voor de gebruikers ook een UC tool (Go Connect) ter beschikking gesteld. Zaken als presence, chat, gesprekslog opvragen, click-to-dial... zijn nu voor iedereen toegankelijk.  Deze software werd gekoppeld aan de bestaande Dynamics (MS) omgeving.

VoIP centrale
Voor de nieuwe telefonie omgeving viel de keuze uiteindelijk op de VoIP centrale. Er werd gekozen voor een combinatie tussen IP toestellen en IP dect voor de draadloze telefonie in de productie.