EN
info@licom.be +32 (0)50 45 78 00
Terug naar overzicht

Crivits & Persyn

Crivits & Persyn, een Brugs advocatenkantoor met een 40-tal medewerkers, is al jaren een vaste waarde in de juridische wereld.  

Het kantoor staat voor kwalitatief juridisch maatwerk met een persoonlijke, resultaatgerichte aanpak en heldere communicatie. 

Iets wat ze van hun partners ook verwachten.  Om hun communicatie met de cliënten in goede banen te leiden werd aldus beroep gedaan op de expertise van Licom. 

Een Panasonic VoIP centrale in zorgt ervoor dat alle medewerkers dagelijks vlot intern en extern kunnen communiceren. Hierbij maakt men gebruik van een Unified Communications oplossing (Go Connect), waardoor zaken als beschikbaarheid, chat, click-to-dial en een koppeling met Microsoft Outlook voor alle gebruikers toegankelijk zijn.

Daarnaast beschikken de operatoren over een uitgebreide receptiemodule op PC om alle inkomend verkeer zo vlot mogelijk bij de respectievelijke dienst te krijgen.

Eenvoud en onze no-nonsens mentaliteit, stabiliteit en een goede service zijn de motivatoren geweest om met Licom in zee te gaan.