EN
info@licom.be +32 (0)50 45 78 00
Terug naar overzicht

Veiligheidsmeldingen op elk toestel dankzij IQ Messenger

Graag richten we de schijnwerpers op de technologie van IQ Messenger, een krachtige tool die een revolutie teweegbrengt in alarmeringsprocessen, met name in sectoren waar veiligheid en efficiëntie van cruciaal belang zijn.

Slimme Alarmeringsprocessen voor Verbeterde Veiligheid

In sectoren zoals de gezondheidszorg en de industrie, waar veiligheid een topprioriteit is, is een goed doordacht alarmeringsproces van essentieel belang. IQ Messenger biedt de perfecte oplossing door intelligente software voor alarmservers te integreren met een krachtige message broker. Dit geeft jouw organisatie de juiste tool om procedures te verbeteren en op het juiste moment, de juiste informatie, naar de juiste persoon én het juiste apparaat te sturen. IQ Messenger stuurt een melding naar een applicatie op jouw (smart) device, op het moment dat het ertoe doet. Ongeacht of u nu werkt via Rainbow, MS Teams of eender welke andere applicatie.

Integratie van Diverse Systemen: Any-to-Many

Een bedrijfsgebouw of site is een verzameling van verschillende systemen en apparaten, die een alarm genereren of er een kunnen ontvangen. Onze platformen maken het mogelijk om al deze systemen te integreren, waarbij we ervoor zorgen dat de juiste meldingen worden uitgestuurd naar de gewenste (smart) devices. Dit 'any-to-many' principe maximaliseert de efficiëntie van uw alarmeringsprocessen.

Betere Zorg, Hogere Productiviteit, Verbeterde Veiligheid

Het uiteindelijke resultaat van de implementatie van IQ Messenger is duidelijk merkbaar: betere zorg voor cliënten of patiënten en een aanzienlijke toename van productiviteit en veiligheid voor professionals in diverse sectoren. De mogelijkheid om op het juiste moment kritieke informatie te delen, draagt bij aan het optimaliseren van werkprocessen en het waarborgen van een veilige omgeving.

Bij Licom blijven we ons inzetten voor het leveren van innovatieve oplossingen die uw bedrijfsprocessen verbeteren. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over IQ Messenger en ontdek hoe deze geavanceerde technologie uw organisatie naar nieuwe hoogten kan brengen.