EN
info@licom.be +32 (0)50 45 78 00

Ontdek Licom Connect als provider

Hou volledige controle over je providerdiensten dankzij Licom Connect. 

Op zoek naar een veilige en betrouwbare provider met ingebouwde functionaliteiten en integratiemogelijkheden? Onze Voice over IP-oplossing Licom CONNECT kan eenvoudig en zonder grote gevolgen worden aangesloten bij ieder bedrijf. Het enige dat verandert, is de telefoonverbinding om te bellen en gebeld te worden.

Licom CONNECT - Altijd en overal bereikbaar

Altijd & overal bereikbaar

Licom CONNECT maakt verbinding via het open internet, waardoor gebruikers met verschillende types internetverbindingen hier gebruik van kunnen maken.
Met CONNECT creëer je eenvoudig doorschakeligen, waardoor gebruikers altijd bereikbaar kunnen zijn. Omdat het aantal gesprekskanalen door ons nooit gelimiteerd wordt, kan de hele organisatie ook altijd tegelijkertijd in- en uit bellen.

Licom CONNECT - Flexibel, schaalbaar en veilig

Flexibel, schaalbaar & veilig

Een goede telefonieoplossing moet zonder complexe
ingrepen meegroeien met organisaties. 


Met Licom CONNECT beschikken gebruikers over een flexibele en schaalbare oplossing. Als kers op de taart, bellen Licom CONNECT gebruikers onderling gratis.


Dankzij bellimieten en IP-autorisatieopties (waarmee bepaald wordt vanaf welk IP-adres uitgebeld mag worden) is Licom CONNECT ook nog eens een bijzonder veilige oplossing.

Licom CONNECT - Volledige Controle

Volledige controle

Dankzij het Licom CONNECT portaal hou jij de volledige
controle over jouw connectiviteit. Dit betekent dat je bij
problemen zelf, onafhankelijk van een helpdesk en bijhorende wachtrijen, een doorschakeling naar een mobiel nummer kan
activeren.


Daarnaast zorgt het overzichtelijk portaal er ook voor dat je zonder zorgen elektronische facturen kan raadplegen, je verbruik in de gaten kan houden en de statistieken van
gesprekken kan opvragen.

Meer weten?