info@licom.be +32 (0)50 45 78 00

Ontdek NUBES VoIP

De kracht van 20 jaar ervaring in de telefoniewereld in één simpele Cloudoplossing. 

  • Het beste van Cloud & On-Premise 
  • Flexibiliteit in beheer & schaal 
  • Panasonic betrouwbaarheid 
  • Minder vaste & variabele kosten

NUBES - De hosted VoIP cloudoplossing van Licom

Public Cloudtelefonie kan u mogelijk een pak voordelen opleveren, maar de keuze om uw telefonie al dan niet in de Cloud te hosten is niet zo vanzelfsprekend als u zou denken. Een degelijke internetverbinding is bijvoorbeeld essentieel om kwaliteitsvolle gesprekken te kunnen voeren. Daarnaast beschikt u best ook over voldoende netwerkbeveiliging binnen uw IT netwerk.

Wij helpen u hier uiteraard graag bij verder. De technische equipe van Licom gebruikte 20 jaar telefonie-ervaring om een nieuwe Cloudtelefonie service te ontwikkelen. NUBES omvat het beste van on-premise telefonie, in combinatie met het gebruiksgemak en de schaalbaarheid van een Cloudoplossing.

RAES Autogroep_2

NUBES Hosted VoIP telefonie werd zo ontwikkeld dat u steeds beschikt over de meest recente Panasonic telefonie oplossing, zonder zorgen. U stelt daarbij de aankoop van een eigen hardware oplossing uit, zonder in te boeten aan betrouwbaarheid.

NUBES biedt u telephony-as-a-service. Daarbij betaalt u op maandelijkse basis een vast bedrag per gebruiker. U hoeft zich geen zorgen te maken over het beheer en u betaalt enkel voor die specifieke diensten die u nodig heeft.

Deze oplossing is ideaal voor kleinere of startende organisaties. U kunt bij ons terecht voor zowel de hardware (toestellen, headsets…), routering als de operator faciliteiten.