EN
info@licom.be +32 (0)50 45 78 00

Ontdek NUBES VoIP

De kracht van 20 jaar ervaring in de telefoniewereld in één simpele Cloudoplossing. 

  • Het beste van Cloud & On-Premise 
  • Flexibiliteit in beheer & schaal 
  • Panasonic betrouwbaarheid 
  • Minder vaste & variabele kosten

Download onze brochure

NUBES - De hosted VoIP cloudoplossing van Licom

Public Cloudtelefonie kan u mogelijk een pak voordelen opleveren, maar de keuze om uw telefonie al dan niet in de Cloud te hosten is niet zo vanzelfsprekend als u zou denken. Een degelijke internetverbinding is bijvoorbeeld essentieel om kwaliteitsvolle gesprekken te kunnen voeren. Daarnaast beschikt u best ook over voldoende netwerkbeveiliging binnen uw IT netwerk.

Wij helpen u hier uiteraard graag bij verder. De technische equipe van Licom gebruikte 20 jaar telefonie-ervaring om een nieuwe Cloudtelefonie service te ontwikkelen. NUBES omvat het beste van on-premise telefonie, in combinatie met het gebruiksgemak en de schaalbaarheid van een Cloudoplossing.

RAES Autogroep_2

NUBES Hosted VoIP telefonie werd zo ontwikkeld dat u steeds beschikt over de meest recente Panasonic telefonie oplossing, zonder zorgen. U stelt daarbij de aankoop van een eigen hardware oplossing uit, zonder in te boeten aan betrouwbaarheid.

NUBES biedt u telephony-as-a-service. Daarbij betaalt u op maandelijkse basis een vast bedrag per gebruiker. U hoeft zich geen zorgen te maken over het beheer en u betaalt enkel voor die specifieke diensten die u nodig heeft.

Deze oplossing is ideaal voor kleinere of startende organisaties. U kunt bij ons terecht voor zowel de hardware (toestellen, headsets…), routering als de operator faciliteiten.

MS Teams

U wenst NUBES te koppelen met MS Teams?

De koppeling van Microsoft Teams met uw NUBES telefonie oplossing, zorgt ervoor dat u uw vertrouwde werkomgeving kunt gebruiken als standaard UC-tool.


Indien u over het juiste Microsoft 365 tariefplan beschikt, kan MS Teams geconfigureerd worden als bijkomende extensie binnen uw telefonieomgeving.


Contacteer ons voor meer informatie over de mogelijkheden van deze koppeling voor uw bedrijf.

Ontdek onze NUBES video:

Meer weten?

Onze medewerkers staan altijd klaar om u te helpen tijdens het maken van uw keuze. 

Contacteer ons vrijblijvend via sales@licom.be of op 050 45 78 00.