EN
info@licom.be +32 (0)50 45 78 00

Ontdek Rainbow - de UC Cloud oplossing van Alcatel-Lucent!

De Alcatel-Lucent Rainbow software is een betrouwbare en gebruiksvriendelijke Unified Communicationstool, die u helpt om belangrijke bedrijfsresultaten aan klanten te leveren.

Rainbow is een eenvoudig te implementeren, veilige tool die een snelle, naadloze samenwerking tussen zijn gebruikers mogelijk maakt. Het stelt gebruikers in staat om snel met elkaar te communiceren via chat, spraak of video en om schermen of bestanden met een verbazingwekkend gemak te delen.

Maar Rainbow gaat verder dan alleen berichten versturen en delen. Rainbow maakt gebruik van de nieuwste technologieën en laat zich naadloos en veilig integreren in uw bestaande bedrijfsprocessen, applicaties en workflows.

Ontdek Rainbow

Meer dan telefonie

Dankzij de Alcatel-Lucent Rainbow app bent u bereikbaar waar, wanneer en hoe u dat wenst. Via deze overzichtelijke app stuurt u uw Alcatel telefonie zoals u dat wenst. 

U krijgt niet alleen toegang tot “click-to-dial”, u kunt ook gemakkelijk uw gesprekken beheren (bellen, doorschakelen, personen in wacht plaatsen…). Daarnaast wordt ook een voicemail instellen en berichten beluisteren eenvoudig én krijgt u toegang tot uw contactenlijst en gespreksgeschiedenis. 

Wenst u liever met MS Teams te werken? Rainbow kan naadloos geïntegreerd worden binnen uw Teamsomgeving, zonder extra investeringen in dure SBC's of tariefplannen. 

Uw collaboratietool

Dankzij deze fantastische collaboratie-app kunt u, zonder grenzen, chatten met andere Rainbowgebruikers. Daarnaast kunt u ook eenvoudig bestanden delen, audio- en videobellen, uw scherm delen tijdens die videogesprekken… De samenwerkingsbubbels maken dit alles nog overzichtelijker. Al deze functies zijn bovendien beschikbaar voor externe partijen.

Integreer uw communicatie

Integreer uw communicatie in uw routine door Rainbow te koppelen met de programma’s die u dagelijks gebruikt.  Laat Rainbow samenwerken met MS Outlook om gemakkelijk toegang te krijgen tot uw contacten én uw beschikbaarheid te delen met uw collega’s en andere Rainbowgebruikers.

Wenst u een stapje verder te gaan? Rainbow laat zich ook eenvoudig en op verschillende manieren integreren met MS Teams! Meer informatie daarover vindt u hier.

Heeft u meer specifieke noden zoals CRM integraties (MS Dynamics, Salesforce…), Active Directory koppelingen of een combinatie met contactcenter software oplossingen? Contacteer ons dan vrijblijvend voor meer informatie.

Beveiliging op hoog niveau

De Rainbow software voldoet aan ISO 27001 en is speciaal ontworpen om u te helpen beveiligingsbedreigingen te detecteren en te voorkomen. Tegelijkertijd werd er aandacht besteed aan het respecteren van uw privacy waardoor wetten als GDPR en CCPA toepasbaar zijn.