EN
info@licom.be +32 (0)50 45 78 00
Terug naar overzicht

Antargaz

Antargaz (onderdeel van UGI-groep) is één van de belangrijkste leveranciers van aardgas en elektriciteit in de Benelux. Hun kantoren in Diegem, Gent, Luxemburg en Nijmegen (NL) bedienen zowel particulieren als professionelen. 

Alle kantoren werden onderling gekoppeld aan de hand van een VoIP oplossing waarbij specifiek rekening gehouden werd met de redundantie van de verschillende sites. 

Door deze unieke architectuur blijft, ook in geval van bijvoorbeeld een panne op het netwerk, de communicatie verzekerd. De verschillende sites zijn namelijk voorzien van een “geïsoleerde modus” waarin de uptime gegarandeerd is. Alle kantoren behouden binnen deze set-up hun eigenheid met eigen lijnen, maar door het gecentraliseerde beheer blijft de druk op de IT-dienst beperkt.

Alle gebruikers beschikken ook over onze Go Connect Unified Communications oplossing. Deze software zorgt ervoor dat een medewerker in bijvoorbeeld Diegem snel de beschikbaarheid kan zien van een collega in Nijmegen. Functies als het doorschakelen van toestellen, chat, beschikbaarheid aanpassen, niet storen, integratie met eigen ERP en CRM… zijn voor alle gebruikers toegankelijk op een gebruiksvriendelijke manier. De software is bovendien intuïtief waardoor de adaptatie door de gebruikers snel verliep.