EN
info@licom.be +32 (0)50 45 78 00
Terug naar overzicht

Ontdek Licom's VIRTUAL RECEPTION

SNEL, LEUK & MAKKELIJK

De VIRTUAL RECEPTION van Licom combineert een krachtige bezoekersregistratie module, met tal van extra features, die stuk voor stuk ontwikkeld werden om het onthaal van uw bezoekers te professionaliseren. 

Bovendien wordt de oplossing standaard geleverd met een Microsoft Surface tablet en een kwalitatief statief. U hoeft enkel te zorgen voor een stabiele internetverbinding en een stopcontact.

Maar hoe werkt dat dan?

Hoe we dat doen?

Registreer bezoekers zonder tussenkomst van derden en laat ze onmiddellijk alle geldende veiligheidsvoorschriften aanvaarden. 

Dankzij de koppeling met uw bestaande telefonie oplossing wordt de contactpersoon automatisch opgebeld tijdens het aanmelden. 

Met onze full service, abonnementsformule hoeft u zicht geen zorgen te maken over onvoorziene kosten. U betaalt een maandelijkse fee, wij zorgen voor de rest! 

Wanneer een bezoeker uw gebouw binnenkomt, is het  belangrijk dat hij zich onmiddellijk welkom voelt. Door het  plaatsen van een VIRTUAL RECEPTION in uw inkomhal, weten bezoekers direct dat ze op de juiste plaats zijn gearriveerd en wat van hen verwacht wordt, zonder extra belasting van uw medewerkers. 

 

Er is meer...

Ontvang ook leveranciers en koerierdiensten efficiënt en zonder tussenkomst van derden. 

Uw bedrijf is gehuisvest binnen een bedrijvencomplex? De VIRTUAL RECEPTION werd zo ontwikkeld dat u het onthaal van meerdere bedrijven samen kunt brengen in één enkele oplossing. 

De VIRTUAL RECEPTION wordt steeds geconfigureerd volgens de branding van uw bedrijf. Zo zorgen wij voor instant herkenning bij uw bezoekers. 

Is deze oplossing iets voor uw organisatie?

Bel ons op 050 45 78 00.