EN
info@licom.be +32 (0)50 45 78 00
Terug naar overzicht

Kritische alarmering

Dankzij nieuwe softwaretoepassingen kunnen we telefonie steeds beter aanpassen aan uw specifieke wensen. De uitgebreide integratie van klinische, administratieve en technische systemen zorgen ervoor dat we op vandaag, in geval van nood, op eenvoudige wijze, alle nodige personen kunnen waarschuwen via spraak- en tekstberichten.

Ontdek hoe onze integraties uw organisatie nog veiliger kan maken.  

Veiligheidsmeldingen op elk toestel dankzij IQ Messenger of MobiCall

Goed uitgedachte alarmeringsprocessen zijn essentieel binnen de gezondheidszorg en andere sectoren waarin veiligheid een grote rol spelen. Dankzij de implementatie van intelligente software voor alarmservers verbeteren we die procedures aan de hand van een krachtige message broker. IQ Messenger & MobiCall worden ingezet door toonaangevende organisaties over de hele wereld, om op het juiste moment, de juiste informatie, bij de juiste persoon te brengen én naar het juiste device.

Alle denkbare systemen in en rondom uw gebouw die een alarm geven of een alarm output kunnen ontvangen, zijn te integreren via de verschillende platformen. Wij zorgen ervoor dat de juiste meldingen uitgestuurd worden naar de gewenste (smart) devices (any-to-any).

Het resultaat? Betere zorg voor cliënten of patiënten en voor de industrie hogere productiviteit en veiligheid voor professionals.