EN
info@licom.be +32 (0)50 45 78 00
Terug naar overzicht

Videoconferencing

Vergaderruimtes bestaan in alle maten en vormen, van kleine huddle rooms tot grote auditoria. Elke maat of vorm vraagt om een oplossing die volledig aangepast is aan uw noden en wensen.

Om een kwalitatieve meeting op te zetten is het niet alleen van cruciaal belang dat alle partijen goed in beeld komen en goed hoorbaar zijn, u wil mogelijk ook op eenvoudige wijze kunnen presenteren.

Wij helpen u graag met het uitwerken van een betaalbare oplossing, groot of klein, gekoppeld met Zoom, MS Teams, Google Hangouts... 

Microsoft Teams integratie

Ondertussen maakt ook u ongetwijfeld gebruik van de videoconferencingoplossing van Microsoft Teams, maar wist u dat Teams ook ondersteunend kan werken binnen uw vergaderzaal? 

Onze oplossingen zijn te integreren met uw bestaande omgeving, zo hoeft u niet te wisselen tussen verschillende platformen en kunt u op eenvoudige wijze videobellen met zowel uw collega’s als met externe partners.

Microsoft Teams

Ons aanbod - Videoconferencinglogo's

Een nieuwe manier van werken

Videoconferencing biedt dé oplossing voor thuiswerkers die, naast bereikbaar te zijn via een telefoonnummer, ook visueel aanwezig wensen te zijn tijdens meetings met collega’s of externen.

Met een simpele laptop of tablet komt u daarbij al een heel eind. U zal niet alleen efficiënter communiceren, maar bespaart ook op verplaatsingskosten. Bovendien zet u in op duurzamer ondernemen door bewust de impact van uw onderneming op mens en milieu te verminderen.

Deze organisaties rekenen reeds op videoconferencing:

Plopsa

Plopsa (de themeparkdivisie van Studio 100), beschikt over meerdere recreatieparken in België, Nederland en Polen. In Plopsaland De Panne kunnen ze jaarlijks op meer dan 1 miljoen bezoekers rekenen.

Elicio

Elicio NV is een Belgische energieproducent, internationaal actief binnen de sector van hernieuwbare energie. Aan de hand van hoogtechnologische installaties slagen ze erin om hun energie voornamelijk uit wind te winnen.

Plopsa Logo

Wenst u meer informatie over onze videoconferencing oplossingen?