EN
info@licom.be +32 (0)50 45 78 00
Terug naar overzicht

Voice over IP en hybride telefooncentrales

Als Panasonic & Alcatel Lucent partner bieden wij u de volledige reikwijdte van beschikbare telefonie oplossingen aan, gaande van klassieke telefonie hardware tot VoIP platformen, van fysiek aanwezige tot gevirtualiseerde oplossingen.

Door ons expertise niet te beperken tot één enkele technologie kunnen wij, in samenspraak met u, steeds op zoek naar de meest interessante oplossing voor uw specifieke situatie.

Bovendien zijn onze oplossingen perfect te combineren tot een voor ú ideaal scenario. Zo hoeft u nooit in te boeten qua functionaliteiten, ook niet wanneer u voor een klassieke of gecombineerde omgeving kiest.

Door de conformiteit van onze oplossingen kan u bovendien steeds verder werken op een bestaande omgeving én bent u steeds zeker van een toekomstgerichte oplossing.

Alles voor uw telefonie noden

OXO Connect - Office

De Alcatel-Lucent OXO Connect oplossing is een nieuwe generatie robuste, geconnecteerde communicatieplatformen, speciaal ontworpen voor kleine en middelgrote ondernemingen

Het OXO platform is een hybride VoIP oplossing die klaar is voor de Cloud.

  • Eenvoudig home- en flexwerken 
  • Schaalbare Rainbow-Cloudservice
  • Compleet assortiment vaste en draadloze toestellen
  • Verschillende desktoptoepassingen om de productiviteit te verhogen
  • Persoonlijke klantenbegroeting: van eenvoudige voicemail tot geïntegreerde gespreksroutering

OmniPCX - Enterprise

De OmniPCX - OXE oplossing van Alcatel-Lucent is dé basis van een succesvol zakelijk telefoonsysteem voor zowel middelgrote, grote als zeer grote bedrijven.

Met OXE biedt u werknemers, de nodige flexibiliteit om vlot en efficiënt te werken. De OmniPCX Enterprise Communication Server (CS) helpt medewerkers in realtime verbinding te maken, ongeacht hun locatie, en hoogwaardige zakelijke gesprekken te voeren met hun collega's en klanten.

Rainbow UC

De Rainbow Unified Communications-app biedt een gebruiksvriendelijke samenwerkingstool waarin spraak, video, mensen en processen met elkaar verbonden worden. 

Deze Cloudgebaseerde UC-service (UCaaS) maakt samenwerken mogelijk voor gebruikers, ongeacht hun geprefereerde communicatiesysteem.

Functies als contactbeheer, beschikbaarheid, chat, audio-en videogesprekken, scherm-en bestanddeling worden toegankelijk voor iedereen. 

Rainbow hanteert een hybride benadering die niet alleen integreert met OXO en OmniPCX, maar ook met andere, niet ALE-telefooncentrales. 

Zij gingen u voor:

Sapa Profiles - Group Hydro Extrusion

Sapa Profiles is een West-Vlaams bedrijf - actief in de aluminium verwerking - dat deel uitmaakt van de multinational groep Hydro Extrusion. Al sinds 2012 vertrouwen zij voor hun telefonie op een Panasonic VoIP systeem dat geïnstalleerd werd en onderhouden wordt door Licom.

Betrouwbaarheid, eigen beheer en stabiliteit van het systeem zijn en blijven de belangrijkste criteria in hun beslissingsproces.

Crivits & Persyn

Crivits & Persyn, een Brugs advocatenkantoor met een 40-tal medewerkers, is al jaren een vaste waarde in de juridische wereld.  

Het kantoor staat voor kwalitatief juridisch maatwerk met een persoonlijke, resultaatgerichte aanpak en heldere communicatie. 

Iets wat ze van hun partners ook verwachten.  Om hun communicatie met de cliënten in goede banen te leiden werd aldus beroep gedaan op de expertise van Licom. 

Engi Talents (Mides)

Het Roeselaars bedrijf Mides is gespecialiseerd in het outsourcen van ingenieursprofielen voor projectmanagement. Hun meer dan 200 projectingenieurs zorgen voor technische ondersteuning bij bedrijven over het ganse land.

Kwalitatief werk afleveren is daarbij een dagelijks streefdoel.

Vormingscentrum en Museum Guislain

“Een tijdje geleden besloot één van de spelers op de Guislain-site dat het tijd werd voor een eigen telefooncentrale. Samen met de School voor Psychiatrische Verpleegkunde en het Dr. Guislainmuseum moesten we plots op zoek naar een nieuwe telefonie oplossing. Die hebben we zeker gevonden bij Licom. We hadden onmiddellijk het juiste gevoel en vonden bij hen een betrouwbare partner om ons bij te staan tijdens onze zoektocht naar de ideale technologie. Onze nieuwe KX-NS700 is een hybride VoIP server die ons naar de toekomst toe tal van mogelijkheden biedt.”

Raes Autogroep

RAES Autogroep is een Brugs familiebedrijf dat zich richt op de automerken Volkswagen, Audi, Skoda en Seat. De afgelopen 30 jaar breidde de groep uit van één autogarage naar zes verschillende sites, waaronder een eigen carrosserie filiaal. Er zijn ondertussen ook meer dan 85 werknemers. Op vlak van communicatie bleef de innovatie echter nog sterk achter volgens Nico Raes, zaakvoerder bij RAES Autogroep.

ENGI TALENTS Logo
Guislain

Geïnteresseerd in uw eigen VoIP of Hybride telefooncentrale?